Csere menete

Mi a teendő, ha nem jó a termék mérete vagy nem tetszik a termék?

 1.  Jelezd a tényt ügyfélszolgálatunk felé a hello@smilefashion.hu e–mail címen vagy a+36-20-388-4-883-as telefonszámon.
 2. 2 féleképpen dönthetsz, visszakéred a termék árát vagy kérsz helyette másik (egy vagy több) csereterméket.
  a) 
  Ha nem szeretnél cserét, akkor vissza kellene juttatni a terméket a telephelyünkre:
      Helios Hungary Kft.
      1141 Budapest, Komócsy u. 5. (30-as kapucsengő)
      Valamint írj nekünk egy bankszámlaszámot, amelyre a visszautalandó összeget várod. Amennyiben egy adott rendelés minden tételét visszaküldted, úgy a termékek vételára mellett az eredeti szállítási költség is visszafizetésre kerül, ha pedig van legalább egy olyan termék, amit megtartasz, akkor csak a visszaküldött darabok vételárát utaljuk vissza.
  b) 
  Ha más terméket választanál, akár többet, akár ugyanazt csak más méretben, add meg ügyfélszolgálatunknak, hogy milyen cseretermék(ek)et szeretnél. Ekkor mi megrendeljük ezeket, és kiszállítjuk Neked, melynek a költségét mi átvállaljuk, Téged pedig a cseretermék visszaszállításának kedvezményes díja, 1600 Ft terhel. Csak át kell adnod a futárnak az új termék(ek) átvételekor a régit, és a futár visszahozza azt hozzánk. A pozitív különbözetet rendezheted átutalással vagy utánvétellel. Ha pedig negatív a különbözet, azt visszautaljuk Neked egy általad megadott bankszámlaszámra.
 3. Fontos: csak használatba nem vett terméket cserélünk

Mi a teendő, ha a kapott termék hibás, vagy nem azt küldtük,amit rendeltél?

 1. Ebben az esetben is értesítsd ügyfélszolgálatunkat a hello@smilefashion.hu e–mail címen vagy a +36-20-388-4-883-as telefonszámon, és mondd el a problémát.
 2. Ilyenkor a csereterméket 0 Ft-ért szállíttatjuk ki, és hozzuk el a régit. Ez csak akkor teljesül, ha pontosan ugyanabból a termékből (megegyező színben és méretben) küldjük a cserét, amit vásároltál.Ellenkező esetben a cserét szintén az előző bekezdésben leírtak szerint 1600 Ft-ért biztosítjuk.
 3. Fontos: ha átvételkor látod, hogy a kapott csomag csomagolása sérült, kérlek, a helyszínen vetess fel jegyzőkönyvet a kézbesítő futárral.

© 2013 - 2021 Smile Fashion Webáruház +36-20-388-4-883 hello@smilefashion.hu